Bencomp, primul producător de profile din WPC (lemn compozit) din România

Firma Bencomp face parte dintr-un grup de firme orădean cu tradiţie în valorificarea deşeurilor reciclabile. Bencomp valorifică anii de experiență în domeniul prelucrării maselor plastice a unor ingineri talentați și entuziasmul, plus priceperea unei echipe motivate, în continuă dezvoltare, pentru a produce produse calitative și competitive pe plan intern și extern.

Investim constant în tehnologie și cercetare pentru a ne asigura locul în topul producției de profile din lemn compozit. Calitatea exceptională este fundația companiei noastre și baza deciziilor pe care le luăm; fie că este vorba despre profilele pe care le cumpărați, fie despre cele mai bune modalități de a ne servi clientii. Angajamentul față de calitate ne garantează succesul nostru și satisfacția dumneavoastră.

Lemnul compozit de la Bencomp soluția perfectă pentru amenajări exterioare

Lemnul compozit sau lemnul plastifiat, cunoscut sub numele de WPC (Wood Plastic Composite), este un produs compozit în a cărui compoziţie intră făina de lemn (peste 50%) şi deşeuri de mase plastice, amestec stabilizat împotriva radiaţiilor UV, a mucegaiurilor şi insectelor.

Prin îmbinarea profilelor din lemn compozit se obţin duşumele exterioare, pontoane, plaje piscină, piste de joacă, alei, panouri de gard, foişoare, chioșcuri, pergole, bănci, mese, mobilier urban într-o gamă de culori şi texturi practic nelimitată.

Dusumea din lemn compozit

Dușumele pentru terase

panouri de gard

Panouri de gard

lambriuri

Lambriuri

Pontoane

Pontoane

Foisoare

Foișoare

Mobilier urban

Mobilier urban

imprejmuiri piscine

Imprejmuiri piscine

balcoane

Balcoane

piste de joaca

Piste de joaca

Avantajele profilelor din lemn compozit de la Bencomp

Profilele din lemn compozit (WPC) de la Bencomp au avantajul că au durabilitate mare, nu își schimbă culoarea, sunt rezistente la intemperii și la umezeală, nu necesită operațiuni periodice de întreținere, se montează ușor și este un produs ecologic si reciclabil.

durabilitate mare
nu se deformează
nu își schimba culoarea
rezistent la umezeală
rezistent la radiații UV
nu este atacat de insecte
zero costuri de întreținere
ușor de curățat
montajul se face ușor
ecologic și reciclabil

Ce spun clienții noștrii?

Doresc să vă mulțumesc pentru extraordinara colaborare. Atât partea de ghidare în vederea deciziei cât și vânzare!
Sunt plăcut surprins să văd că inclusiv post-sale, există și în România profesioniști și oameni dedicați!

Ciprian Cozoplean

Multumesc pentru livrarea și colaborarea avută. Incă nu am reușit să montez deck-ului însă am primit marfa corespunzator înțelegerii. Foarte bune informațiile de la dl. Griny. La obiect, devotat și atent la lucrurile importante, cu detaliile tehnice. Serios și optimizat procesul post comandă (plată – livrare) al colegei dvs. Maria. Transportul a fost realizat în condiții bune și in mare parte datorită vouă (ați reusit să organizați bine și eficient materialul). Vă felicit pentru ceea ce faceți.

Alexandru Soare

Produsele BENCOMP au un raport pret-calitate corect și mă bucur că sunt produse în România.
Suportul tehnic și sfaturile oferite de către specialiștii companiei sunt de real folos.

Ionut Stef

În ce mă privește, experiența cu Bencomp a fost una foarte bună în sensul în care am realizat ce urmăream: o terasă frumoasă - vezi poze terasa Barista - care estimez ca va fi si foarte durabilă, materialele părând să-și păstreze foarte bine culoarea și caracteristicile inițiale. Experiența a fost și una plăcută, dl. Griny fiind foarte cooperant și amabil astfel încât în toate etapele lucrării a fost foarte clar ce este de făcut ca să obținem rezultatul dorit. Recomand cu încredere!

Ciucioiu Dorin

Un gard full WPC fiind un ideal încă greu de atins în masă, am înlocuit, la preţ echivalent, panourile din fier forjat cu WPC F120x24 şi astfel costurile s-au redus la jumătate, iar diferenţa de calitate se recomandă singură. Colaborarea cu echipa BENCOMP a fost excelentă şi deschisă, incluzând disponibilitate faţă de client, sfaturi şi informaţii utile. Şi iată cât de simplu, un produs românesc, o firma din România şi o echipă pe cinste, te pot face să fii mândru că eşti român!

Costel Harja

Va multumesc pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns la solicitari.Elementele comandate sunt foarte bine realizate si raspund exigentelor mele legate de rezistenta si aspect estetic;de asemenea livrarea a fost in regula.

Dora Bartalis

Comanda pentru scandura WPC a ajuns ieri. Multumesc pentru sprijinul acordat pe durata intregului proces de comandare, executie si livrare; am apreciat faptul ca bucatile au venit ambalate individual pentru a evita producerea de zgarieturi la transport, dar si amabilitatea soferului. Voi reveni cu poze atunci cand lucrarea de montare va fi gata.

Alexandru Popescu

Stimate domnule Posedaru, Astazi am receptionat livrarea trimisa de compania dumneavoastra.
Doresc sa va multumesc sincer pentru intregul ajutor pe care mi l-ati acordat pe parcursul intregului proces de achizitie, pentru sfaturile pe care mi le-ati oferit si pentru deschiderea de care ati dat dovada. Am gasit in persoana dumneavoastra un om de vanzari precum putini am mai intalnit pana acum si va felicit pentru asta. Sunt foarte incantat de ceea ce am primit si de modul in care a decurs procesul de achizitie. Cand voi avea ocazia, voi recomanda cu draga inima compania si produsele dumneavoastra. Cu deosebita stima,

Ovidiu C.

Alege lemnul compozit românesc!
La fel de bun ca cel occidental, dar mai accesibil!

Solicită ofertă