Firma Bencomp, primul producător de profile din WPC (lemn compozit) din România, face parte dintr-un grup de firme orădean cu tradiţie în reciclarea şi valorificarea deşeurilor de mase plastice, sticlă, electronice sau ambalaje. Bencomp valorifică anii de experiență în domeniul prelucrării maselor plastice a unor ingineri talentați și entuziasmul, plus priceperea unei echipe motivate, în continuă dezvoltare, pentru a produce produse calitative și competitive pe plan intern și extern.

Fabrica de producţie a profilelor de WPC e situată în Buzău, la 100 km de Bucureşti şi 220 km de Constanţa, beneficiind de specialişti cu experienţă în domeniul prelucrării maselor plastice. Bencomp reintroduce în circuitul economic excesul de lemn ramas in urma fabricarii mobilei și mase plastice reciclate, pentru a obține produse pe care le exportă atât prin Europa, cât și în restul lumii. Capacitatea de producţie a fabricii a crescut constant. Începând cu sezonul 2015, numărul de produse a ajuns la peste 40, din care 8 modele de duşumea, 4 de lambriu exterior, 5 tipuri de stâlpi, 3 tipuri de grinzi pentru pergolă, 6 de scândură pentru gard şi diverse alte accesorii.

Calitatea ingredientelor folosite şi tehnologia de producţie permit realizarea unor profile de înaltă calitate, perfect similare celor produse în Europa de Vest. În afară de tipurile uzuale de profile pentru duşumea, lambriu, stâlpi, garduri, se pot realiza şi alte profile, la comandă, prin asimilarea rapidă a matriţelor necesare.

Ca lider industrial cunoscut, in producerea de lemn compozit, suntem obisnuiți să lucrăm cu toate tipurile de clienți – locali sau globali, mari sau mici. Calitatea exceptională este fundația companiei noastre și baza deciziilor pe care le luăm, fie că este vorba despre profilele pe care le cumpărați, fie despre cele mai bune modalități de a servi clientii.

Lucrăm într-un domeniu competitiv, așa că investim constant în tehnologie și cercetare pentru a ne asigura locul în topul producției de profile din lemn compozit. Angajamentul față de calitate ne garantează succesul nostru și satisfacția dumneavoastră.

Viziune

Ne propunem să creștem gradul de conştientizare asupra acestui produs revoluționar - lemnul compozit - pe piața din România și salvarea pădurilor autohtone prin crearea unor produse ecologice mai rezistente și mai usor de întreținut în timp decât clasicul lemn.

Misiune

Misiunea companiei Bencomp este aceea de a satisface cerințele clienților noștri prin profesionalism, experiență și îmbunătațirea continuă a performanțelor și calității produselor oferite. Întreaga activitate a firmei este astfel orientată încât să poata oferi întotdeauna clienţilor săi garanţia unei bune investiţii financiare pe termen lung.