Bencomp, az első WPC (fakompozit) gyártó Romániában

Bencomp része egy nagyváradi vállalat csoportnak amely szakosodott a városi hulladék: műanyag, üveg, elektromos és elektronikus, csomagolóanyag újrahasznosításában. A Bencomp tehetéges mérnököknek, valamint egy motivált, lelkes, folyamatosan fejlődő csapatnak köszönheti, hogy a jó minősegű termékei európai szinten vannak.

Versenyképesek vagyunk, így folyamatosan nagyon sokat fektetnünk az új technológiába és a kutatásba, annak biztosítása érdekében, hogy mi első helyen legyünk a fakompozit profilok gyártásában. Az elkötelezettségünk a minőségi garancia mellet, az Ön elégedettségét is szolgálja.

Bencomp fakompozit a tökéletes megoldás a szabadtéri tervezéshez

A fakompozit vagy ismert nevén WPC (Wood Plastic Composite), egy összetett termék, amely alkotóelemeibe belép a faliszt (több mint 50%) a granulált újrahasznositott műanyag, és több fajta stabilizátor: UV sugárzás, penészgombák és rovarok ellen.

A WPC termékskálánk nagyon bő, igy könnyen tudunk különböző végtermékeket elérni úgy mint járólap, teraszbulkolat, kerités, falburkolat, medence burkolat, filagória,kerti bútor, asztal, pad, szék, pergola, nagy szinskálában meg sokféle kivitelezésben.

padloburkolat teraszokra

Padloburkolat teraszokra

kerités panelek

Kerités panelek

falburkolat

Falburkolat

pontonok

Pontonok

filagoria

Filagoria

kültéri butorzat

Kültéri butorzat

medenceburkolat

Medenceburkolat

erkélyek

Erkélyek

jatékösvények

Jatékösvények

Előnyei a Bencomp fakompozit (WPC) profiloknak ?

A Bencomp Fakompozit(WPC)profilok előnyei, hogy ellenállnak az időjárási viszonyoknak és a nedvességnek, nem igényelnek rendszeres karbantartási műveleteket, könnyen szerelhetők, környezetbarát és újrahasznosítható termékek.

nagyon tartós
nem deformálódik
nem változtatja meg a színét
nem nedvszivó
nem támadták meg rovarok
ellenáll az UV sugárzásnak
nulla fenntartási költségek
könnyen tisztítható
könnyen szerelhető
eco es újrahasznosítható

Mit mondanak ügyfeleink?

Szeretnék köszönetet mondani a rendkívüli együttműködésért. Ez vonatkozik az útmutatatásra valamint a döntéshozatalba való besegitésre és persze az eladásra! Én kellemesen meglepett hogy vásárlás után is kaptam segitséget, hogy vannak Romániában is profik és felszentelt emberek!

Ciprian Cozoplean

Köszönet a szállításért és az együttműködésért. Még mindig nem sikerült telepíteni a padloburkolatot, de már megkapta az árut a megbeszélésnek megfelelően. Nagyon jó információkat adott Mr. Griny. Az objektiv, figyelmes a fontos dolgokra, a technikai részletekre. Komolyan optimalizálta a post rendelés folyama ot (fizetés-szállítás), a kollégája Maria. A szállítás jó állapotban történt, és nagyrészt hála nektek (sikerült megszervezni az anyagot is, és hatékonyan). Gratulálok tevékenységeteknek.

Alexandru Soare

A Bencomp termékek tisztességes ár-minőség arány és örülök, hogy Romániában állitjak elő. A cég szakemberei által nyújtott technikai támogatás és tanácsadás valóban hasznos volt.

Ionut Stef

Amennyire én érintett vagyok, a tapasztalat Bencomppal nagyon jó volt, az egyik abban az értelemben, hogy elértem amit akartam: egy gyönyörű teraszt-lásd a Barista terasszal a képeket-ami becsléssem szerint nagyon tartós lessz, az anyagok megőrizték nagyon jól a szín és a kezdeti jellemzőiket. A tapasztalat is kellemes volt, Mr. Griny, nagyon kooperatív és kedves, minden szakaszában a munkának nagyon világos utasitásokat adott, mit kell tenni, hogy elérjük a kívánt eredményt. Bizalommal ajánlom!

Ciucioiu Dorin

Vállaszd a fakompozitot europából!
kiváló minőségű és megfizethető áron

Van egy vázlatod,vagy egy projected?

Kérj egy ajánlatot