Bencomp, az első WPC (fakompozit ) termékeket gyártó Romániában, része egy nagyváradi vállalat csoportnak amely szakosodott a városi hulladék: műanyag, üveg, elektromos és elektronikus, csomagolóanyag újrahasznosításában. A Bencomp tehetéges mérnököknek, valamint egy motivált, lelkes, folyamatosan fejlődő csapatnak köszönheti, hogy a jó minősegű termékei európai szinten vannak.

A WPC profil gyártó üzem, Buzau, 100 km-re Bukarest-től és 220 km-re Constanta-tól, sikeresen felhasználta a műanyag feldolgozás terén szerzett szakemberek tapasztalatát. Bencomp újra bevezeti a gazdasági körforgásba a felesleges fát és műanyagot amik az újrahasznosított bútorok és műanyagok gyártásából maradt, hogy olyan termékeket szerezzenek, amelyeket mind Európában, mind a világ többi részén exportálnak. Az üzem termelési kapacitása folyamatosan nőtt. Kezdve a 2015 szezonban, a termékek száma elérte a több mint 40, ebből 8 profil padló, 4 külső burkolat, 5 oszlop, 3 pergola gerenda, 6 fajta kerítés deszka és egyéb kiegészítők.

Mint az ipar eggyik ismert vezetője, a fakompozit termelésében, megszoktuk, hogy együttműködjűnk minden típusú, nagy vagy kicsi, helyi vagy globális.ügyféllel. A kiválló minőség a cégünk alapja, legyen szó akár a megvásárolt profilokról, akár az ügyfelek kiszolgálásának legjobb módjairól.

Versenyképesek vagyunk, így folyamatosan nagyon sokat fektetnünk az új technológiába és a kutatásba, annak biztosítása érdekében,hogy mi első helyen legyünk a fakompozit profilok gyártásában. Az elkötelezettségünk a minőségi garancia mellet, az Ön elégedettségét is szolgálja.

Céljaink

Célunk, hogy növeljük a figyelmet a forradalmian új termék: a fakompozit irányában a nemzetkőzi piacon, és egyben őshonos erdők megvédését bisztositsuk a környezetbarát termékek létrehozásával, amelyek ellenállobbak és könnyebb fenntartást igényelnek időben, mint a klasszikus fa.

Feladatunk

A Bencomp feladata, hogy kielégítse ügyfeleink igényeit a professzionalizmus, a tapasztalat és a kínált termékek teljesítményének és minőségének folyamatos javítása révén. A cég teljes tevékenysége úgy epült, hogy az ügyfeleinek a jó hosszú távú pénzügyi befektetések, garanciáját mindig biztosítani tudja.