Alte 10 idei in 10 imagini – lemn compozit (WPC) produs de BENCOMP SRL

Ianuarie 20, 2021

Inspira-te din proiecte de terase, garduri, pontoane, piscine, piste de joaca, alei, garduri, foișoare, chioșcuri, pergole, bănci, mese, mobilier urban


A mai trecut un an. Cu bune si cu rele, mai mult cu rele ar spune unii, cu gandul la Pandemie… „Paharul e pe jumatate gol”, spune pesimistul, dar optimistul spune „Paharul e pe jumatate plin”. Daca ar fi sa luam intotdeauna ce e mai bun din orice situatie, oricat de rea ar fi aceasta, am fi mai impacati cu noi, am fi mai optimisti si mai putin stresati, iar lipsa stresului ajuta la intarirea imunitatii si la pastrarea sanatatii. Ce am facut bun in anul in care a trecut? In primul rand am petrecut mai mult timp cu familia si cu copii. In al doilea rand, fortati sa stam mai mult pe acasa, ne-am uitat putin imprejur si am inceput sa renovam si sa construim. Pai daca nu acum, cand avem mai mult timp la dispozitie, atunci cand?

Si pentru ca unii dintre voi inca nu s-au hotarat, sau au amanat pentru 2021 renovarea casei, apartamentului, a gradinii, a aleilor din curte etc. ne-am gandit sa venim in ajutorul vostru cu surse de inspiratie vizuale, primite de la clientii nostri care au montat profile WPC Bencomp in lucrarile de constructie pe care le-au avut, mai ales in ultimul an.

V-am pregatit mai multe fotografii pe care sa le aveti, ca punct de plecare, in construirea propriului design, combinatie de culori si materiale. Toate acestea le-am grupat in 9 mari capitole:
1. Dusumele exterioare (pardoseli)
2. Pontoane
3. Terase
4. Piste de joaca
5. Alei
6. Garduri
7. Foisoare
8. Chioscuri
9. Pergole
10. Mobilier urban

DUŞUMELE EXTERIOARE


PARDOSEALA EXTERIOARA REALIZATA CU PROFILE WPC - BENCOMP

PONTOANE


PONTON REALIZAT CU PROFILE WPC - BENCOMP

TERASE PISCINĂ


TERASA PISCINA REALIZATA CU PROFILE WPC - BENCOMP

PISTE DE JOACĂ


AMENAJARI LOCURI DE JOACA REALIZATE CU PROFILE WPC - BENCOMP

ALEI


ALEI REALIZATE CU PROFILE WPC - BENCOMP

PANOURI DE GARD


PANOURI GARD REALIZATE CU PROFILE WPC - BENCOMP

FOIŞOARE


FOIŞOARE REALIZATE CU PROFILE WPC - BENCOMP

CHIOȘCURI


CHIOȘCURI REALIZATE CU PROFILE WPC - BENCOMP

PERGOLE


PERGOLE REALIZATE CU PROFILE WPC - BENCOMP

BĂNCI, MESE, MOBILIER URBAN


MOBILIER URBAN REALIZAT CU PROFILE WPC - BENCOMP


Speram ca fotografiile prezentate mai sus ti-au fost de folos si au reusit sa iti starneasca imaginatia. Daca vrei sa afli mai multe despre utilizarile lemnului compozit (WPC) intra pe site-ul nostru www.wpcromania.ro si descopera cat de multe poti sa faci cu acest profil durabil, ecologic si versatil.

Ne poti contacta prin formularul de contact sau ne poti trimite e-mail, mesaj WhatsApp, datele de contact (adrese de e-mail si numerele de telefon mobil) ale tuturor consilierilor nostri de vanzari sunt tot in sectiunea "Contact".

Foarte multe imagini cu lucrari ale clientilor nostri gasesti – tot pentru inspiratie – pe pagina noastra de Facebook. Daca iti place ce gasesti acolo, da-ne Like si Share!

Alte articole