WORKSHOP - INSTRUIRE MONTAJE WPC - EDITIA DIN ANUL 2021

Februarie 28, 2021

BENCOMP organizeaza periodic workshop-uri pentru instruire destinate atat persoanelor juridice cat si persoanelor fizice autorizate care doresc sa invete sa monteze corect profilele WPC.


A devenit deja o traditie ca firma noastra sa organizeze astfel de instruiri. Din pacate in anul 2020, in plina perioada de stare de urgenta, workshop-ul nu s-a putut realiza.


La editia din 2021, cu respectarea masurilor de protectie, in ciuda pandemiei care inca nu s-a incheiat, au participat numerosi montatori. Acestia au fost interesati de diversificarea ofertei proprii, dar si de întelegerea noilor materiale folosite pentru amenajari exterioare (terase, garduri, balustrade, mobilier urban, foisoare) si placari cladiri – cum sunt obținute, care sunt proprietățile lor, cum și unde pot fi utilizate. care sunt componentele sistemelor complete și metodele de montaj.

In dorinta de a ajuta cat mai bine clienții, societatea noastra are în vedere crearea unei retele de colaboratori firme de montaj autorizati, astfel încat, de oriunde ar fi beneficiarul final, acesta sa poata avea acces la serviciile de montaj ale unei firme autorizate de BENCOMP si care cunoaste bine particularitatile de executie ale lucrarilor din lemn compozit.Pentru a raspunde tuturor necesitatilor de informare, la fabrica Bencomp din Buzau participantii au putut vedea atat intreg procesul tehnologic de obtinere a profilelor din lemn compozit, cat si prezentări, demonstrații de montaje de panouri de gard, pardoseala si lambriu, accentuand oportunitățile estetice oferite de acest material compozit. Montatorii au primit pe langa demonstratiile practice si informatii tehnice necesare executarii lucrarilor din profile din lemn compozit.


Beneficiile Montatorilor autorizati - Parteneri BENCOMP
- Asocierea cu primul producator national de lemn compozit– BENCOMP, care garanteaza calitatea si durabilitatea profilelor WPC
- Promovare pe site-ul producatorului BENCOMP
- Promovare la distribuitori si clienti finali
- Accesul la o gama diversificata de profile WPC produse in tara
- Posibiltatea de a deveni revanzator
- Workshop-uri periodice pentru prezentare produse noi/tehnici de montare noi
- Consultanta la cerere la proiecteDaca sunteti interesati si vrei sa aflati mai multe despre utilizarile lemnului compozit (WPC) intrati pe site-ul nostru www.wpcromania.ro si descoperiti cat de multe se pot sa face cu acest profil durabil, ecologic si versatil.

Ne poti contacta prin formularul de contactformularul de contact sau ne poti trimite e-mail, mesaj WhatsApp, datele de contact (adrese de e-mail si numerele de telefon mobil) ale tuturor consilierilor nostri de vanzari sunt tot in sectiunea „Contact”.


Va garantam ca BENCOMP SRL utilizeaza materiile prime cele mai bune care sa asigure o calitate ridicata a profilelor produse. Increderea in calitatea ridicata se reflecta in perioada de garantie de 5 ani (fata de 2 ani garantia legala), iar durata de utilizare este intre 10 si 25 de ani.

Foarte multe imagini cu lucrari ale clientilor nostri gasiti pe pagina noastra de Facebook. Daca iti place ce gasesti acolo, da-ne Like si Share!

Alte articole