Durata de viata 10 -25 ani, garantie 3 – 5 ani: alege profilele WPC Bencomp pentru terasa si gardul tau!

August 03, 2020

Foto - Gard si pardoseala terasa - din profile WPC Bencomp

Costul total al achizitiei – nu doar costul de achizitie

Asa cum iti spuneam si in articolul precedent « Gardul – ce sa aleg: iefin sau un produs care garanteaza calitatea » este important atunci cand alegi materialele din care iti construiesti gardul, terasa, un foisor, lambriul exterior, sa iei in calcul nu doar costul de achizitie ci si garantia oferita de producator, durata de viata a produsului si costurile de intretinere, mentenanta.

 

Durata medie de viata – cunoscuta si ca durata medie de utilizare

Durata medie de utilizare este intervalul de timp, stabilit in documente tehnice normative sau declarat de catre producător, in cadrul caruia produsele de folosinta indelungata trebuie sa isi mentina caracteristicile functionale, daca au fost respectate conditiile de montare, transport, manipulare, depozitare si exploatare. Profilele Bencomp au o durata medie de viata de 10 ani, cu exceptia celor aditivate suplimentar, a caror durata de viata se prelungeste corespunzator, putand ajunge si pana la 25 de ani. Ele indeplinesc conditiile din fisa tehnica a produselor ce insoteste livrarea.
In cei 9 ani de cand produce profilele WPC in Buzau, Bencomp SRL a tinut legatura cu clientii sai din tara si afara granitelor pentru a obtine informatii despre comportamentul in timp al acestora. Sunt peste 5400 de clienti multumiti care confirma calitatea produselor si comportamentul lor remarcabil in timp.


Foto - Gard si poarta din profile WPC Bencomp
 

Garantia – citeste cu atentie la ce se refera garantia oferita

O perioada de garantie foarte mica ar trebui sa iti dea de gandit, insa si una foarte mare trebuie sa iti ridice semne de intrebare. Prima situatie e lesne de corelat cu un pret mic si imediat te poti gandi ca o garantie redusa e legata de componentele de slaba calitate utilizate la fabricarea produsului. Ca urmare, nici durata de folosire nu ar trebui sa fie foarte mare.
Pe de alta parte, o garantie foarte mare ar putea sa fie nerealista, sau sa acopere – scris cu litere foarte mici – aspecte neimportante sau nerelevante pentru functionarea sau durata de viata a produsului. In certificatul de garantie oferit de Bencomp la livrarea profilelor WPC produse in fabrica din Buzau se mentioneaza clar ca « Garantia produselor se refera la faptul ca pe durata acesteia, profilele de lemn compozit nu vor prezenta defecte in ceea ce priveste calitatea executiei si a materialului. De asemenea, profilele nu vor suferi modificari structurale la actiunea factorilor climatici (radiatii UV, umiditate atmosferica, diferente de temperatura mai mici de 40 de grade fata de temperatura de montaj) ».


Foto – Terasa piscina si gard WPC din profile Bencomp
 

Instructiuni de montaj si de intretinere

Odata cu profilele achizitionate, in cadrul Declaratiei de Performanta primesti instructiuni de montaj si de intretinere. Daca le respecti, cu efort si cheltuiala minima (atat ca bani, cat si ca timp) reusesti sa prelungesti viata produselor pe care le-ai confectionat din profilele WPC produse de BENCOMP Buzau.

Si nu uita ca, folosind WPC produs la BENCOMP Buzau, vei avea urmatoarele beneficii:

1. rezistență crescută la umiditate;
2. rezistență crescută la radiaţii ultraviolete;
3. rezistență crescută la mucegaiuri, insecte;
4. rezistenta crescuta la variatii mari de temperatura (iarna vs vara);
5. usurinta in montaj;
6. costuri aproape zero de intretinere;
7. nu necesita vopsire sau lacuire;
8. un produs ecologic, obtinut din deseuri de lemn si deseuri de HDPE;
9. aspect asemanator cu lemnul avand durabilitate mai mare.

Daca vrei sa afli mai multe despre lemnul compozit click AICI si daca vrei sa soliciti o oferta, completeaza formularul de AICI. Echipa noastra de consilieri de vanzari iti sta la dispozitie cu cele mai bune sfaturi, caci noi stim cat de important este proiectul tau pentru tine!

Daca vrei sa citesti mai multe articole si sa vezi in interiorul acestora sfaturi, idei, fotografii pentru inspiratie, ai la dispozitie link-ul urmator: https://www.wpcromania.ro/articole.html

Alte articole